Wednesday 6 August 2014

Eyes make their peace in difficulties with wounded lips and salted cheeks.

Eile oli igati produktiivne päev, väljas lõõmas küll 30 kraadi, aga kella 13 paiku läksime Heelikaga talli. Alustuseks võtsin kõik v.a Kredo ja Eksi sisse ja söötsin neile graanuleid. Lõpuks kui jõuriismed kokku kraapisin, siis puhastasin Lanziku ära, panin sadula selja ja valjad ka pähe. Suhteliselt okei oli ta valjastega, tegin õues paar klõpsu ka ja temaga oli kõik. 

Peale seda võtsin Brooklyni. Panin valmis ja läksin tegin veidi kordet. Suhteliselt rahmeldas alguses, aga muidu selline enam-vähem. Tahtsin paari hüpet ka teha kordel, vastupäeva ringil täitsa läks kenasti, päripäeva lihtsalt kees nii üle ja ei läinud sellest takistusest üle, natuke jalutasin ja siis jällegi avaldasin rohkem survet ja lõpuks ta ikka läks sealt üle. Käisin temaga pärast vooliku all ka, esimest korda tema jaoks, alguses põdes, aga ta ei reageeri üle õnneks ja ikka nautis.


Kakuga üleeile käisime jalutamas ilma sadulata, tegin veidi traavi ja galopitõste ka ja siis ta oli ikka väga puine eest. Palju lootusi ma trennile ei pannud, aga õnneks oli ta hoopis vastupidiselt eelmisele trennile väga mõnus ja elastne. Tegin kiire soojenduse, paar hüpet ja andsin Heelikale edasi. Proovis ka ühe väikse hüppe, tublid mõlemad. 

Heelika võttis Appie ka, tegi hästi lühikese trenni ja lisaks veel kordel paar hüpet. Poni oli tubli, täitsa kenasti jookseb ratsmes ja ette-alla. 

Eksi võtsin jälle ilma sadulata, tegin natuke sammu ja veidi traavi ka, täitsa okei oli, alla ei tahtnud loopida, niiet trenn oli edukas. Heelikale andsin ka paar ringi proovida, poni on tubli.












vikerkaar




lennuk läks lendu ja ratsanik jäi maha, bööö






koolisõidu poni otsib püsiratsanikku





või siis takistussõidu poni









ostsin kakule maski, Ankale on paras ...




No comments:

Post a Comment