Thursday 17 July 2014

I shot for the sky

Tänane Toomase trenn lükkus esialgu homsesse, kui üldse saan nüüd minna. Olen kaks päeva nüüd selle winteciga sõitnud, mis tundus igati passivat, aga..Täna kui puhastasin teda, siis ta selg ikka jubedalt reageeris, just selja keskmine ja tagumine osa, vahetult enne laudjat. Tõmbas täitsa krampi ja nõgusaks. Ega's midagi, hea, et kohe välja tuli. Puhastasin ta ikkagi kenasti ära, tohterdasin marraskil kohad skinhealeriga ja määrisin selga soojendava ning lihaspingeid vähendava geeliga, mudisid terve selja üle ka. Alguses lausa kraapis esijalaga, näitas välja, et ei meeldi, aga kannatas ära ja hambaid sisse ei löönud.

Panin siis valtpari ja sedelga, sest selja esimene osa nagunii ei reageerinud ja pidasin õigeks, et ta oma seljalihaseid venitaks ja kumerdaks. Seega, panin kordesüsteemi peale ja läksin platsile. Lasin hästi pikalt sammu kõndida, sirutas küll ette-alla kenasti. Alguses oli samm suhteliselt kinnine, aga õnneks läks paremaks. Tegin palju traavi ja tempomuutuseid, panin mõned traavikavaletid ka. Küsisin kummalegi poole galoppi ka ning peale seda jälle traavi ja korralikult sirutades mahajalutus. Viisin boksi tagasi, mudisin veel ja tundus, et nii geel kui ka see trenn ikka aitas, praktiliselt mingit vastumeelsust enam ei näidanud.


siin tegelt veel ei siruta
ja siin ka mitte, aga saba on lahe

Lanzik oli täna, nagu eilegi, tore hobune ja andis esimesel katsel kohe kätte. Boksis tohterdasin ta silma veel, puhastasin veidi, viskasin nii valtrapi kui sadula selga. Reaktsiooni ei järgnenud, seega jätsin ta sinna nii "vedelema" ja andsin talle graanuleid ka. Sadulaga on ta õnneks sinapeal. Lasin natuke aega tal sees ka olla, enne kui välja tagasi viisin.



Videos saate eristada kohti, kus ma paitasin teda ja kus ma puhusin talle nina pihta... selline pretensioonidega härra mul, tegelikult täitsa tore poni :)

No comments:

Post a Comment