Thursday 1 January 2015

What makes a man walk away from his mind?

Uskumatu, aga tõsi - ma käisin päriselt tallis!


Alustasin Armsaga. Võtsin sisse, puhastasin (ilma suuremate komplikatsioonideta, eks ta selline sahkerdis on ikka) ja mõtlesin veidi niisama jalutada. Kõndisin murukal ja panin ta hoopis kordele. Ei lootnud, et sellest miskit erilist välja tuleb, aga proovida tahtsin ikkagi.Üllatas mind igati positiivselt. Tegi kenasti samm-traav üleminekuid ja jooksis täitsa aktiivset traavi. Küsisin paar galopitõstet ka, toimis igati. Vahel elas end välja ka, aga rõõmus poni teeb ainult head meelt. Oli küll paar korda, kus ta end näoga minu suunas keeras ja oli suht et "no okei, aitab nüüd, ma ei viitsi rohkem" aga saime nendest hetkedest mõistlikult üle. Kaua ei teinud, alla 10min ilmselt, ehk järgmine kord juba süsteemiga.

Teisena võtsin Kakuška. Puhastasin, või no.. üritasin puhastada. Tundus, et oleme jälle alguses tagasi. Taidles, siples, vehkis- no üldse ei püsinud paigal. Sinna juurde käisid mõned katsed jalaga põrandasse auk taguda või mind läbi seina lükata. Võtsin nuia ühte kätte ja puhastasin edasi, siis seisis ja näris heina. Mingi hetk ikkagi hakkas maurama, proovis minust ja uksest läbi joosta ja tõmbas ühe täpikese ka endale sõrgatsi peale, tunda polnud, näha oli ainult verepiisku. Puhatasin selle ära ja peale seda oli üsna pai laps.
Kordetasin teda süsteemiga. Oli igati tubli- kuulas häälkäsklusi ja kõik jutud. Vahepeal puktias ka, aga tagasihoidlikult, sest libe oli. Tegin samm-traav üleminekuid ja püüdsin elavad pikka sammu temast välja saada, mis kusjuures, õnnestus üle ootuste hästi! Täitsa astus ja sirutas nina alla ja kena oli vaadata :) 

Samal ajal kui Kaku boksis graanuleid sõi, tõin Lanziku ka sisse. (Tuli vastu ja andis kätte justkui vana hobune!) Puhastasin teda ka veidi ja andsin talle ka süüa ja viisin lontrused aeda tagasi ära.

Appie-manil lõikasin saba lühemaks, see lohises taga nagu pruudi loor :-D


Ahja, üks päev käis Raili Brooklyniga ka sõitmas. Mära oli selleks ajaks 3+ nädalat puhanud lausa. Võttis hobuse, pani valmis ja lihtsalt sõitis. Uskumatult mõistlik noorik :)








No comments:

Post a Comment