Sunday 18 January 2015

And I'd like to croon it under the moon

Tallis sai täna üsna kaua majandatud. Triin käis Vigriga tegelemas, Egle käis Wevitat paitamas, Merili transportis Holly-Dolly meitele.

Mära lasin karja (võeti lihtsalt vastu) ja läksime Railiga Brooklyni & Kakuga sõitma. Alguses tegi platsil veidi (Kakut võttis juba sammus painutamine hingeldama :D) ja siis läksime mäeotsa. Brooklyn uut kohta ei kartnud, aga Kakule järgnemisest ka juttu väga polnud, ehk siis plaan teise hobuse sabas esimene galopp ära teha väga ei töötanud..
Traavitasime küll ja Brooklyn oli muidu muhe. Kokku vast 20-30 min, aga Kaku oli omadega ikka jumala läbi (tegin kusjuures ikka päris vähe traavi) aga eks kontaktis jooksmine ja painutamine ikka väsitab.  Üks naabri koer tuli ka hirmutama.. mina ja Kaku kardsime vast rohkem kui Brooklyn (st Brooklyn ei teinud väljagi), aga saime koeraprobleemi ka likvideeritud. (Mitte halvas mõttes, ta lihtsalt jooksis minema mu kurja silmavaate ja käratamise peale lõpuks, alul jäi küll mulje, et tuleb haukab Kakul kannist tüki ära)

Brooklyniga galoppi aga kahjuks teha ei jõudnudki, sest Kakule ta ei järgnenud ja pigem tahtis kodupoole kangutada, ei hakanud üle võlli ka teda keerama ja lõpetasime ära.

Lanziku püüdsin kinni, söötsin nämmi ja lasin vabadusse tagasi.

Holly saab nüüd nädalakese kohaneda, järgmine nädalavahetus vaatan, mis ta endast kujutab.

Wevita (Egle hobune)
Holly-Dolly (omanik Inga)

No comments:

Post a Comment