Monday 22 July 2013

Krossiponi

Täna selline sombune ilm jälle..
little remidner how awesome he is
 kuna Heelika eile tegi Košaga platsil natuke, siis täna mõtlesin, et proovin need mõned krossitakistused ära, mis ehitatud said.

Tegin liivakal soojendust, päris hea oli. Üsna pehme ja elastne. Alguses kartis küll ühte külge ja tegi pukki ja muud nalja, sest tuul vuhises, kile laperdas ja sadama hakkas ka üsna kõvasti.. aga polnud hullu.

Soojendus oli lühike aga võrdlemisi aktiivne ja kolisin murukale. Kartis kõiki takistusi, tahtis ära kalpsata aga ma üritasin võimalikult rahulikult.. ma ei teadnud, kui libe seal on ja ei julgenud üle võlli teda ka keerata.
Alustasin hästi pisikese lattaiaga, mis on peenemast männist ja kasest siis tehtud. Tulin traavis ja galopis ja tundus, et võrdlemisi hüpatav oli isegi. Tulin mäest üles ka ühte pinki kummidel, ca 85 cm, allapoole seda hüppama ei hakkanud, kuna sadas siiski.
Ühte suuremat pakkudes ja postidest ja kummidest ehitatud kolli tulin ka, see võis 90 cm või isegi 100cm olla. Esimest korda tuli traavis ja pärast mõned korrad ka galopis. Sõitsin rada ka läbi. Sai võsavahelt tehtud hästi väike pööre selle männitakistuse peale, x nurga alt hüpatud ja pole probleemi. Lõpus hüppasin nn puuriida taolist asja ka, mida alguses ei plaaninud.. aga  Koš oli täitsa tubli krossiponi :)


4 comments:

  1. alla hüppel algul ära nii järsku üldse teegi ning siis ka õlad taha! mmuidu paned mäsaka maha. + hobusele pead palju ratset andma, et ta ise tasakaalu saaks hoida. ära kindlasti kontaktis hoia.

    ReplyDelete
  2. Ma olen taga igast väikseimaid enne juba teinud, see foto on kevadest, kui meil läti treener veel käis ja tema käskis meil sedapidi hüpata..

    ReplyDelete
  3. no minu belgia treener käseb teist pidi, eesti treenerid samuti :D

    me üldse alustasime algul sammus jne, ja alguses on hea nt käega tagumikku puudutada, siis on tasakaal õiges kohas :)

    ReplyDelete
  4. Treenereid ja lähenemisviise ongi erinevaid ja ega ma ei pooldagi seda varianti tegelikult, aga pilt on juba varasemast ja sellel perioodil lihtsalt sai nii tehtud :)

    ReplyDelete