Sunday 3 February 2013

Täna võtsin ette sõidu Inga juurde.

Esialgu võtsin Ultra :) panin valjad pähe ja tegin ilma sadulata. Tundub nüüd nii poni! :) 
Alustasin sammuga ja tegin mõned peatused... mäletasin väga hästi ta traavi. Lume sees eriti.. väga raske oli liikumisega kaasa minna, aga no vahepeal juba täitsa hakkas looma. Üleminekutel oli veidi ebastabiilne kohati, tahtis lõuga tõmmata aga samas paar korda on eredalt meeles, et jäi istaku peale tagasi ja ei hakanud vastu ratsmele, vaid terve aeg säilis pehme kontakt. 
Galopp on hea. Tasakaal on parem ja ei lappa ringi nii väga. Vahepeal pani pea alla ja läks veidi suuremate sammude/ turjahüpetega edasi, aga väga mugav oli :) tegin mõlemale poole.
Paar korda tulin kahte noh.. kavaletti ka. Esimene kord laksas peale ja tegi korralikud hüpped sealt, ka peale latte :-D Teine kord oli vähe rahulikum ja järgmised korrad juba astus üle, ei leekinud minema.
Jäin rahule :)


Selline tore poni:)

Peale seda võtsin Pärteli. 
Alustasin sammu ja peatustega. Isegi tubli selle kohta, et kaua seisnud on ja väga midagi teinud ei ole, aga tööd oleks palju vaja teha. 
Põhi asjad on selged- säärele ja ratsmele reageerib. 
Traav kohati oli päris hea juba, siis oli jälle kehvem. Tahtis ikka karja juurde minna, mis jama see olgu, et nüüd nii kiusama tuldi. 
Galopi tõste oli meil ka .. huvitav. 
Tegin traavivoldi peale ja lõpetasin ära. Isegi tubli oli!



2 comments:

  1. Sadulata sõites lase põlv vabaks ;)

    ReplyDelete
  2. Tasakaal on veidi paigast ära, hobusel olid lennukamad liikumised ka ja siis vahest lihtsalt krabasin põlvega kinni, kui tekkis oht maha potsatada.. loodan, et harjutamisega läheb paremaks :) see on halb komme mul küll jah.

    ReplyDelete