Tuesday 8 July 2014

I can't keep up

Lanzikut täna natuke tohterdasin ja võtsin esimesi jalgu, probleemivabalt.

Esialgu oli Kakuga plaanis teha täna üks pikem sammutrenn, aga kuna pidin niidukit ootama päris kaua ja ööratsutamist täna teha ei tahtnud, siis otsustasin vahelduse mõttes hüppetrenni kasuks.
Panin püsti ühe suure jubeda koleda (minu jaoks siis seekord) meetrise lattaia, koormakattest tegin "veetakistuse" ehk siis latid kahes ääres ja Kaku jaoks väga kole asi. Kummidest ca 70-80 cm takistus, üks kollane 90cm lattaem krossitakistus pakkudest ja lattidest ning üks, mille lati asemel oli vana roheline pink ( ca 85cm).

Soojendus oli hea, sammus painutas hästi, peatas kenasti ning traavis sama lugu. Galopis jooksis ilusti ratsaniku all, mitte ei tahtnud alt ära kimada. Tegin hästi kiire soojenduse, sest putukad närisid ja palav oli ka. Tulin neid kumme paar korda, seda kolli kilet ja 85cm lattaeda. Siis hüppasin neid erinevaid kõiki läbisegi, justkui parkuurina, kuni julgesin pool-kogemata peale pakkudest krossitakistust selle meetrise peale ka keerata. Endal oli jube, hobune hüppas jumala kompleksivabalt absoluutselt kõiki takistusi. Super tubli oli sellessuhtes. Tulin veel mingeid parkuurimoodi asju ja seda meetrist lattaeda ka kaks korda. Viimasel korral tundsin ennast ka juba vabamalt, kindlamalt ja takistus tundus nagu väiksem, sest egas hirmul ongi suured silmad.  Mahajalutust oli küll piin teha, kui need idiootlikult suured parmud lihatükke varastada üritasid.

No comments:

Post a Comment